Főoldal » 2011 » Március » 07


Narkolepsziás egy brit kutya: izgalmában mindig elalszik, így aztán a postást nem megugatja, hanem elájul tőle.


Az eb alvásrohamai legfeljebb 20 másodpercesek, de igen meglepőek. A kutyát az is kiüti, ha más ebekkel kergetőzik, így aztán a játék izgalmában futás közben alszik el, mintha agyonlőtték volna. Az ötéves Mable-t már több állatorvoshoz elcipelte gazdája, ám azok csak a fejüket csóválják, annyira ritka ugyanis a jelenség. A 46 éves férfi igyekszik nyugalmat biztosítani Mable-nek, így például befogja a kutya fülét, hogy megkímélje ijesztő hanghatásoktól. Tehetetlen azonban, amikor kutyája más ebekkel hancúrozik. Mable az egyik pillanatban még viháncol, a másikban hever és amikor magához tér, meglepődve látja, hogy ebpajtásai "elillantak" vagy húsz m&e ... Tovább »
Megtekintések száma: 1459 | Hozzáadta:: Csui | Dátum: 2011-03-07 | Hozzászólások (0)




Szerencsehozó macskát kölcsönöz az egyik szentpétervári állatmenhely az új lakásba költözőknek.

Az orosz néphiedelem szerint az új lakás küszöbét elsőként egy macskának kell átlépnie, amely így megmenti gazdája életét, ugyanis úgy tartják, hogy az az ember, aki elsőként nyit be a házba, hamarosan távozik az élők sorából. Idővel az ősi babonából hagyomány lett, amelyet az új lakásba költözők közül sokan betartanak  - olvasható a  Lenta orosz hírportálon.
A Potyerjaska, azaz az "Elveszettke" állatmenhely a kikezelt, feltáplált kóbormacskákat kölcsönzi ki az igénylőknek. A cicák ingyen vehetők bérbe, s miután teljesítették feladatukat, az állatmenhely visszafogadja őket.Az intézet munkatársai szerint azonban e kezdeményez&eacut ... Tovább »
Megtekintések száma: 1184 | Hozzáadta:: Csui | Dátum: 2011-03-07 | Hozzászólások (0)